Mecelcar - De specalist in voertuigombouw

Wij assisteren u in alle fasen van uw project, en dit van ontwikkeling tot homologatie

Politievoertuigen

Wij zorgen voor de inrichting van al uw voertuigen, gaande van de motorfiets van de wijkagent tot uw mobiel commissariaat

Hulpdiensten

MUG, Ziekenwagens, Civiele bescherming, …

Bedrijfsvoertuigen

Wij brengen al uw projecten tot een goed einde : kipbakken, laadbakken, belettering, binnenuitrusting, …

Onze specialiteiten

Bedrijfssectoren

Politie – Hulpdiensten – Civiele bescherming – Bedrijfsvoertuigen – Speciale voertuigen

Soorten voertuigen

Ziekenwagens – Combi’s – Hulpdiensten- Motorfietsen – Kipwagens – Laadbakwagens – Mobiele werkplaatsen – Elektrische voertuigen,…

Onze diensten

Een volledige ondersteuning

Advies – Inrichting – Elektriciteit – Beschildering – Belettering – Homologatie – Technische keuring

Een ongeëvenaarde kwaliteit

COP – ISO 9001 – interne kwaliteitscontrole – Klantendienst

Efficiënte voertuigen

Wij streven er in de eerste plaats naar u de beste oplossing aan te reiken in functie van uw noden. Samen met u analyseren wij uw project zodat wij u de inrichting en het voertuig kunnen voorstellen die het best stroken met uw werkzaamheid en bedrijvigheid.

Omdat wij elk voertuig op maat afleveren met verwerking van de meest up-to-date technologieën, kan u zich volop concentreren op uw eigen bedrijvigheid, met aanwending van efficiënte, duurzame en ergonomische voertuigen.

Competente medewerkers

De competentie van onze teams is onze grootste troef.

Elke nieuwe medewerker wordt opgeleid en vervolgens intern gecoacht, zodat hij stap voor stap de knepen van het vak onder de knie krijgt en continu bijgeschoold wordt.

Onze adviseurs beheersen alle technieken tot in de puntjes . Zij volgen alle nieuwigheden op, wat voor u de beste garantie op de verwezenlijking van uw behoeften betekent. Uw voertuigen komen terecht bij personeel met expertise in elektriciteit, inrichting en afwerking volgens de meest recente technologieën.

Een onverminderd streven naar de beste kwaliteit

Mecelcar en zijn werkmethodes zijn sinds zijn oprichting in 1912 grondig veranderd. Toch is er één aspect ongewijzigd gebleven : het afleveren van kwaliteitsvol werk. Daar zijn wij trots op, want u hebt er baat bij. Wij kijken uit naar de meest performante leveranciers.

Onze teams worden permanent bijgeschoold, met kwaliteit als leidraad.

Wij zijn erkend door talrijke constructeurs. Wij worden geregeld onderworpen aan kwaliteitsaudits, waardoor wij de hoge verwachtingen die in ons gesteld worden kunnen inlossen. Wij zijn in het bezit van COP- en ISO 9001-certificaties.

Tot uw dienst

U hebt bijzondere noden, dus is ook uw voertuig specifiek. Dankzij hun luisterend oor begeleiden onze commerciële medewerkers u in de materialisering van uw project. U kunt op onze werkplaats rekenen om uw voertuig binnen aanvaardbare termijnen en met onberispelijke kwaliteitsnormen te verwezenlijken. Doe gerust een beroep op onze ondersteunende diensten, onder andere voor de homologatie van uw voertuig. Zij zullen u hartelijk en professioneel verwelkomen.

Ons contacteren