Onze diensten

Het aanbod van Mecelcar stopt niet bij de uitrusting van voertuigen. Daaromheen hebben we een panel van diensten opgezet om u een volledige ondersteuning te bieden. Zie hieronder voor meer gedetailleerde uitleg over advies, werkplaats, homologatie en klantendienst.

Advies

Onze commerciële medewerkers beheersen alle technische aspecten van ons vak en leggen hun oor bij u te luister. Zij zijn mee met de meest recente technische en technologische evoluties, zodat zij u de best mogelijke inrichting kunnen voorstellen.

Het maakt niet uit of u één of meer voertuigen, of u een eenvoudige of compexe uitvoering nodig hebt : wij staan klaar om u te begeleiden bij alle fasen van uw project, en dit vanaf het ontwerpen tot en met de aflevering van uw voertuig(en).

De werkplaats

De werkplaats is het kloppend hart van ons bedrijf : hier wordt uw voertuig omgebouwd. Onze elektriciens, ombouwers en carrossiers nemen uw voertuig van A tot Z onder handen. Elektriciteit, binneninrichting, kipbakken, laadbakken, schilderen, belettering, … alles wordt integraal in onze eigen werkplaatsen aangepakt.

Onze kwaliteitsnormen en de know-how van onze teams zijn voor u de beste garantie op kwaliteitsvol werk door experts met passie voor hun job.

Homologatie

Wij kunnen zorgen voor de homologatie van uw voertuig, ongeacht of het gaat om een kipbak, laadbak, ombouw tot bedrijfsvoertuig of elke andere handeling waarvoor een COC fase II nodig is.

Wij hebben zelf een COP waardoor wij COC’s mogen afleveren voor al onze ombouwwerken (M1, N1, N2, O1, O2, O3)

Klantendienst

Wij treden zo spoedig mogelijk in actie wanneer er voor uw voertuig een naverkoopbehandeling nodig is. Wij komen met onze interventievoertuigen naar u toe om kleine reparaties ter plaatse uit te voeren. Grote herstellingen gebeuren in onze werkplaats.

Werken onder garantie of op uw verzoek worden steeds uitgevoerd binnen redelijke termijnen en met inachtneming van de kwaliteitsnormen van Mecelcar.

Ons contacteren