Wie zijn wij ?

Mecelcar is een in 1919 opgericht Belgisch bedrijf. Wij bouwen voertuigen om naar de functionele en ergonomische wensen en noden van onze klanten. Wij doen daarvoor een beroep op het professionalisme van onze teams die geregeld bijgeschoold worden zodat zij steeds de meest recente technieken beheersen. Wij kunnen het hoofd bieden aan de meest uiteenlopende en de meest complexe vragen, en wij bieden altijd de meest geschikte oplossing en een onberispelijke kwaliteit aan.

Mecelcar, uw specialist in voertuiginrichting

Alle aanvragen, van de meest eenvoudige tot de meest complexe, worden behandeld met hetzelfde voornemen u volledige voldoening te schenken. Onze know-how bestrijkt alle domeinen van de meest eenvoudige inrichting tot de realisatie van complexe voertuigen zoals ziekenwagens, mobiele commissariaten of controle-, opzoekings- en analysevoertuigen. Talrijke politiezones, hulpverleningszones, de civiele bescherming en diverse overheidsdiensten schenken ons al vele jaren hun vertrouwen.

Onze waarden

\

Luisterbereidheid

\

Kwaliteit

\

Dienstverlening

Een competent team

Al onze commerciële medewerkers en arbeiders beheersen zonder onderscheid de diverse aspecten van onze bedrijvigheid, om u naar best vermogen te adviseren en om uw voertuig in te richten conform uw verlangens en de meest up-to-date werkmethode van onze sector.

100 jaar know-how

We hebben gedurende al deze jaren een aanzienlijke know-how opgebouwd. De interne opleiding van onze medewerkers is de hoeksteen van onze kennis van zaken.

Speerpunttechnieken

Ons erfgoed wordt aangevuld door een permanente invraagstelling. Wij integreren de meest recente technologieën om u het allebeste in voertuiginrichting aan te bieden.

Kwaliteit staat centraal in ons werk

Wij zijn trots op de kwaliteit van ons werk, en u vindt er voldoening in. Talrijke constructeurs hebben ons gecertificeerd en regelmatige kwaliteitsaudits stellen ons in staat te voldoen aan het hoge verwachtingspatroon. Wij hebben de certificatie COP en ISO 9001

Ons contacteren